Ευκαιρίες Απασχόλησης

Δώσε μια επιπλέον ευκαιρία στο βιογραφικό σου

Παρακολουθώντας το Certificate in Digital Marketing αποκτάς βασικές γνώσεις σε κύριους τομείς του digital marketing (PPC, Content, Social, SEO, Email, Mobile  κα).

Στη συνέχεια μπορείς να εξειδικεύσεις σε συγκεκριμένο τομέα (π.χ. SEO, Social Media Marketing κλπ), και παράλληλα να ξεκινήσεις ως entry level staff ή trainee είτε σε τμήματα marketing εταιρειών είτε σε digital agencies. 

Εμείς σε βοηθάμε να προωθήσεις το βιογραφικό σου με τις νέες δεξιότητες και γνώσεις που απέκτησες μέσα από το πρόγραμμά μας σε:

  • Επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών μας δραστηριοτήτων
  • Digital Agencies με τις οποίες συνεργαζόμαστε μέσα από το πρόγραμμά μας στο Digital Marketing

Οι υπηρεσίες μας στο τομέα της απασχόλησης στο digital marketing είναι επίσης διαθέσιμες και σε όσους δεν έχουν παρακολουθήσει το πρόγραμμά μας αλλά θεωρούν ότι έχουν τις γνώσεις για να εργασθούν στο κλάδο.

Θα χρειασθούμε

  • το βιογραφικό σου (europass document)
  • μια μικρή περιγραφή του στόχου σου στην αναζήτηση εργασίας (με τι αντικείμενο, ή σε ποιο ρόλο θέλεις να απασχοληθείς στο πεδίο του digital marketing)

Αποστολή Βιογραφικού

Συμπληρώστε τα παρακάτω:
Mια μικρή περιγραφή του στόχου σου στην αναζήτηση εργασίας (με τι αντικείμενο, ή σε ποιο ρόλο θέλεις να απασχοληθείς στο πεδίο του digital marketing)
1000 characters left
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, συμβουλευτείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΕΑΕ.
Add files