Πιστοποίηση

Οι νέες δεξιότητες και γνώσεις σας στο digital marketing πιστοποιούνται από τρεις εκπαιδευτικούς φορείς εκπαίδευσης και πιστοποίησης: της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, της Marketing Motive® και του Online Marketing Certified Professionals - OMCP®:

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση, μη κερδοσκοπικός, εκπαιδευτικός φορέας από το 1957 και πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο, διεξάγει πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εξετάσεων που οδηγούν σε επαγγελματικές πιστοποιήσεις.

Ολοκληρώνοντας μόνο το πρόγραμμα αυτό και παραδίδοντας την εργασία σας, λαμβάνετε το Certificate in Digital Marketing της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, και μπορείτε να προχωρήσετε με την προετοιμασία σας για την πιστοποίηση OMCA.

Γιατί να πιστοποιηθώ με OMCATM και OMCP®;

Οι πιστοποιήσεις OMCA και OMCP είναι από τις κορυφαίες και διεθνώς αναγνωρισμένες διεθνείς επαγγελματικές πιστοποιήσεις στο digital marketing με πάνω από 800.000 πιστοποιημένους digital marketers.

Ο Online Marketing Certified Professionals (www.omcp.org) είναι ο Διεθνής φορέας που προσφέρει τα δύο αυτά προγράμματα πιστοποιήσεων OMCA & OMCP. Ο OMCP, τον οποίο υποστηρίζουν Πανεπιστήμια, διεθνείς επιχειρήσεις και πληθώρα επαγγελματιών, αναπτύσσει πρότυπα και επαγγελματικές πιστοποιήσεις του online marketing.

Η πιστοποίηση OMCATM απευθύνεται σε αυτούς που ξεκινούν την καριέρα τους στο digital marketing και θέλουν να αποκτήσουν μια επαγγελματική πιστοποίηση διεθνώς αναγνωρισμένη. Η πιστοποίηση OMCP® απευθύνεται σε έμπειρους επαγγελματίες του χώρου. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Ξεκινώντας με το OMCA

1ο βήμα: αφού ολοκληρώσετε το Certificate in Digital Marketing, μπορείτε να προχωρήσετε στην παρακολούθηση του OMCA Foundation course στην εκπαιδευτική πλατφόρμα της Market Motive.  Το OMCA Foundation course είναι ένα Online μάθημα 25+ ωρών, διάρκειας 1 μηνός. Δείτε demo του OMCA Foundation Course

2ο βήμα: Κάντε την αίτησή σας για τις εξετάσεις OMCA (εξέταστρα 225$).

3ο βήμα: Κάντε το τεστ online σε ημέρες και ώρες που επιθυμείτε.

Το Certificate in Digital Marketing της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης δεν είναι προαπαιτούμενο για την παρακολούθηση του OMCA Foundation course ή για να δώσετε τις εξετάσεις OMCA. Λαμβάνετε όμως όλες τις βασικές γνώσεις που χρειάζεσθε για τις γνωστικές περιοχές των εξετάσεων. Κάνετε πρακτική εξάσκηση που σας βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα θεωρία και βέλτιστες πρακτικές, παρακολουθείτε με περισσότερη ευκολία του OMCA Foundation course, και εξασφαλίζετε την επιτυχία σας στις εξετάσεις OMCA. 

Προγράμματα της Market Motive

H Market Motive® (www.marketmotive.com) είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός συνεργάτης της OMCP (Online Marketing Certified Professionals). Η εταιρεία δραστηριοποιείται διεθνώς από το 2007 στο χώρο της on line εκπαίδευσης σε digital marketing. Μεγάλα Πανεπιστήμια και άλλοι εκπαιδευτικοί φορείς του εξωτερικού έχουν συμπεριλάβει στα ακαδημαϊκά και εκπαιδευτικά τους προγράμματά τους, on line μαθήματα της Market Motive.  

Οι εισηγητές των e-learning modules της Market Motive

  • Avinash Kaushik, Digital Marketing Evangelist for Google and co-founder of Market Motive
  • Bryan Eisenberg, Co-founder and Chairman Emeritus of Web Analytics Association
  • Jennifer Evans Cario, President SugarSpun Marketing, social media strategist
  • Brad Geddes, PPC Advertising Faculty Chair, author “Advanced Google Adwords”, founder of Certified Knowledge
  • Todd Malicoat, SEO Faculty Chair, internet market and search marketing management consultant
  • Danny Dover, SEO Faculty, Co-Chair
  • Jeff Hasen, SEO Faculty Co-Chair, SEO consultant, author
  • Greg Jarboe & Jamie O’ Donnell, Founders, SEO-PR
  • Matt Bailey, Founder and President, SiteLogic
  • Philippa Gamse, Adjunct Faculty, Web Strategist, Hult International Business School