kolaz2.jpg

Είπαν για εμάς ...

H ικανοποίηση των πελατών μας είναι η καλύτερη ανταμοιβή.
Σωτηρία Μπούρη, Digital Marketer

Βρήκα την πρώτη μου δουλειά στον τομέα του digital marketing και ειδικότερα πάνω σε adwords, analytics και social!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμβολή σας! Συνεχίστε αυτή την εξαιρετική δουλειά που κάνετε!!

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος - Εκδόσεις Διόπτρα

Το Certificate in Digital Marketing της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης κάλυψε ένα ευρύ φάσμα του αχανούς πεδίου που πραγματεύεται με εισηγητές οι οποίοι όλοι έχουν hands on experience κι έτσι τίποτε δεν ήταν θεωρητικό. Κάλυψε τις προσδοκίες μου και το θεωρώ πολύ καλή περίπτωση σε όποιον βρίσκεται σε εισαγωγική φάση και θέλει να αποκτήσει μια γενικότερη αντίληψη.

Άρης Ηλιόπουλος, New Media Assistant - Minos EMI, A Universal Music Company

Το σεμινάριο Digital Marketing του HAU ήταν μία πραγματικά εξαιρετική και ενδιαφέρουσα εμπειρία. Οι 110 ώρες του προγράμματος προσφέρουν πολλές και χρήσιμες γνώσεις στους συμμετέχοντες ανεξαρτήτως του γνωστικού επιπέδου που βρίσκονται σχετικά με το digital marketing. Οι εισηγητές είχαν υψηλού επιπέδου γνώση και μεγάλη εμπειρία στον κάθε τομέα. Ένα από τα highlight του σεμιναρίου ήταν οι εξαιρετικοί άνθρωποι που γνώρισα μέσα από αυτό με τους οποίους αποκτήσαμε τέτοια χημεία που έκανε τα session αξέχαστα. Τέλος η οργάνωση και διαχείριση από τους υπεύθυνους ενός τόσο απαιτητικού προγράμματος ήταν άρτια και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω πολύ!

Δέσποινα Βαρούτη, Marketing Coordinator - Pfizer

Το certificate ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες μου! Πρόκειται για ένα πλήρες πρόγραμμα όπου γνώρισα τα διαφορετικά κομμάτια του digital marketing ενώ το τελικό project βοήθησε και στη πρακτική εφαρμογή όσων διδαχθήκαμε.
Οι εισηγητές ήταν πολύ καλοί γνώστες του αντικειμένου τους και συμβάλλουν ο καθένας με το δικό του τρόπο στο να γίνεται τo πρόγραμμα όλο και καλύτερο!
Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να μυηθεί στο κόσμο του digital marketing!

Αντωνία Ρεμούνδου, Digital Marketing Consultant - SiEBEN

Κατέληξα σε αυτό το certification ύστερα από εκτενή έρευνα ανταγωνισμού και δεν το μετάνιωσα στιγμή! Αντιθέτως, υπερκάλυψε τις προσδοκίες μου, όσον αφορά τις γνώσεις και τα εφόδια που μας έδωσε. Όλοι οι εισηγητές είχαν τρομερή εμπειρία στο αντικείμενό τους και μοιράστηκαν την γνώση τους μαζί μας, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που έγιναν.
Καλύπτοντας όλες τις βασικές γνώσεις που χρειάζεται να έχει ένας Digital Marketing Consultant, μου έδωσε την ευκαιρία να πετύχω την αλλαγή πόστου που επιζητούσα σε τμήμα Marketing!
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους υπεύθυνους του προγράμματος για την υποδειγματική οργάνωση και διαχείριση του προγράμματος.

Βενετία Δήμου, Marketing & Exports Manager - ΑΦΟΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Εξαιρετική εμπειρία και γνώση! Αυτό βέβαια που δίνει ψυχή στα παραπάνω είναι οι άνθρωποι. Γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω με την σειρά μου τους εισηγητές, για την υπομονή τους, τις γνώσεις και τον χρόνο που μοιράστηκαν μαζί μας, την υπέροχη ομάδα «συμμαθητών» που με την διαφορετικότητα του καθενός δημιουργήθηκε μια πραγματικά υπέροχη χημεία και τους υπεύθυνους του προγράμματος για την οργάνωση και την ήρεμη δύναμη με την οποία διαχειρίζονται κάτι τόσο απαιτητικό.

Δεν έτυχε – Πέτυχε!

Αλέξης Ταταμίδης, Διευθυντής Πωλήσεων - ΣΠ. Η. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ

Πήρα πολλά πράγματα από το συγκεκριμένο κύκλο, ο οποίος για εμένα εκπλήρωσε την υπόσχεση του, 100 ώρες μέσα από όλο το Digital Marketing. Επίσης μετά από πολλά χρόνια ξαναμπήκα στο ρόλο του μαθητή - φοιτητή, και ήταν κάτι που πραγματικά ανανέωσε την ψυχολογία και την καθημερινότητα μου.
Για τους εισηγητές ένα μπράβο για την προσπάθεια που κατέβαλαν (ο καθένας με τον τρόπο του) να επικοινωνήσουν και να μεταδώσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους σε ένα κοινό - μωσαϊκό, πιστεύω ότι όλοι ήταν υψηλού επιπέδου και πραγματικά έδωσαν κομμάτι του εαυτού τους.

Κέλλυ Κρασσά, Travel Industry Professional - Hotel Owner

Κάθε κομμάτι του σεμιναρίου είναι ένα απόλυτα χρήσιμο και αξιοποιήσιμο εργαλείο, για να μπορέσει ο σύγχρονος επαγγελματίας να εξελίξει τη δουλειά του και να είναι ανταγωνιστικός. Είναι επίσης εξαιρετικής σημασίας που οι εισηγητές είναι καταξιωμένοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες γιατί έτσι μπορούν να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο.  Επίσης θα πρότεινα στους επόμενους συμμετέχοντες να πραγματοποιήσουν το project που θα τους ζητηθεί, γιατί είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να εφαρμόσουν άμεσα ότι έχουν διδαχθεί.
Ακόμη, οι συμβουλές των εισηγητών στα Projects, είναι σημαντικά εφόδια για να συνειδητοποιούν (οι συμμετέχοντες) τα σημεία που έχουν ελλείψεις στο τέλος του σεμιναρίου και έτσι να τους δίνεται η ευκαιρία να ξαναδούν τα πεδία στα οποία δεν έχουν εστιάσει αρκετά.

Τζοάννα Παπαδοπούλου, επιχειρηματίας, Malia Boutique, Plus Size Fashion For Women

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα "εργαλείο" για τους επαγγελματίες που έχουν όραμα και υψηλά κριτήρια, όχι μόνο για τη δουλειά τους αλλά και για την προσωπική τους εξέλιξη.  
Σε μια εποχή που τα γεγονότα και οι καινοτομίες στον ψηφιακό κόσμο τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, η Ελληνοαμερικανική Ένωση βάζει τα δυνατά της για να "ξεκλειδώσει " όλα τα μυστικά του χώρου για γνώστες και μη!

 Έλενα Σουσάνη - Marketing Manager,  Real Group

To Certificate in Digital Marketing της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα. Μια πλήρης εισαγωγή στο κόσμο του Digital Marketing.
Αξιόλογοι εισηγητές με όρεξη και ενθουσιασμό, μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μας μύησαν στον  "κόσμο" τους. Ευχαριστούμε πολύ, ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία!

kolaz 3.jpg