The HAU digital team

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με επαγγελματίες της αγοράς που εκπροσωπούν πρωτοπόρα digital agencies, εκδοτικούς οίκους που δραστηριοποιούνται δυναμικά στο internet, και εξειδικευμένους συμβούλους στο χώρο του digital marketing και του internet.

Konstantinos Androutsos

Konstantinos Androutsos
Digital Marketing Director & Strategist, Greek Internet Marketing

Ο Κωνσταντίνος Ανδρούτσος σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική στην Διοίκηση Επιχειρήσεων & την Οικονομία ενώ εργάζεται από το 2005 σε σχετικές θέσεις όπως στην Commercial Value, Ευρωπαϊκή Πίστη, Ellispoint, Όμιλος Ξυνή, Generation Y κ.α.

more info

Vicky Dallas

Vicky Dallas
9AM (Tailor Made Web Applications) + Appocalypsis (Conversion Rate Optimization & Lead Generation Tools)

Η Βίκυ Ντάλλας, σπούδασε στην Αγγλία - Bachelor σε Interactive Multimedia Communications και Master σε E-Commerce. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2006 και δημιούργησε τη 9AM (Εταιρεία Κατασκευής Web Applications). Το 2007 παράλληλα με τη 9AM έκανε Master σε Business Administration (MBA) στο ALBA Graduate Business School το οποίο ολοκλήρωσε το 2009.

more info ...

Damianos Giannakis

Damianos-Giannakis-bw.jpg
Hellenic American University

Ο Δαμιανός Γιαννάκης είναι κάτοχος Διδακτορικού (Ph.D) και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Mphil) στο Μarketing και μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Postgraduate Business Diploma) από το Πανεπιστήμιο του Strathclyde. Κατέχει επιπλέον, πιστοποίηση εκπαιδευτή (Train-the-Trainer Certificate) από το πανεπιστήμιο του Τhames Valley στο Λονδίνο. Εργάστηκε για 13 χρόνια στον τομέα των πωλήσεων, όπου κατείχε διευθυντικές θέσεις (operations manager, customer service manager). 

more info...

Alexandros Karampelas

a-karampelas.jpg
Digital Marketer - Consultant at GrowthRocks
Ο Αλέξανδρος Καραμπελας έχει σπουδάσει Business Administration & Economics και απο το 2007 που ξεκίνησε την επαγγελματική τουκαριέρα έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε Marketing, Sales, Management και Business Development μέσα από διάφορες διοικητικές θέσειςσε εταιρίες όπως ICAP, Fashion Revolution SA, Lakis Gavalas SA, Nick Stavroulopoulos Law Firm κ.α. Το 2015 έκανε στροφή στην καριέρατου ακολουθώντας κάτι το οποίο πάντα τον γοήτευε, το Digital Marketing.
more info...

Dimitris Nikolakopoulos

Dimitris-Nikolakopoulos-bw.jpg
Εμπορικός Διευθυντής Ψηφιακών Μέσων, Attica Media/capital.gr

Ο Δημήτρης Νικολακόπουλος, εργάζεται ως Εμπορικός Διευθυντής Ψηφιακών Μέσων της Attica Media/capital.gr. Σπούδασε Επικοινωνία στο Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος με εξειδίκευση στη Διαφήμιση και στις Δημόσιες Σχέσεις. Έχει εργαστεί στο παρελθόν στο εμπορικό τμήμα των μεγαλύτερων Ελληνικών εκδοτικών εταιριών μεταξύ των οποίων ΙΜΑΚΟ, Αττικές Εκδόσεις, Εκδόσεις Λυμπέρη. Έχει συνεργασθεί με διεθνείς τίτλους περιοδικών όπως Esquire, Maxim, Playboy καθώς και σε ελληνικούς όπως Nitro, Downtown.

more info...

Angelos Nikolopoulos

Angelos-Nikolopoulos-bw.jpg
Directbookings (Digital Hospitality Marketing Experts)

Ο Άγγελος Νικολόπουλος είναι ιδρυτής και Digital Strategist στην Directbookings, του πιο γρήγορου αναπτυσσόμενου Hospitality Digital Marketing Agency στην Ελλάδα, το οποίο εστιάζεται στο travel industry αποκλειστικά, διαχειρίζοντας μεγάλα ξενοδοχειακά Brands και προσφέροντας υπηρεσίες όπως Business Strategy, Advertising, User Experience και Data Analysis.

more info...

Vicky Partheni

vicky-partheni-bw1.jpg
Advertising Director, Prime Applications S.A (newsbeast.gr)

Η Βίκυ Παρθένη είναι η Advertising Director στην Prime Applications S.A (newsbeast.gr, news.gr, weather.gr, Sidagi.gr και Baby.gr). Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, Ναυτιλιακά αλλά την κέρδισε η αγάπη της για την έρευνα και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών και αργότερα η πώληση. Η Βίκυ εργάζεται τα τελευταία 20 χρόνια αποκλειστικά στις πωλήσεις.

more info...

Dimitris Pefanis

Dimitris-Pefanis.jpg
Director, Insider.gr

O Δημήτρης Πεφάνης είναι ο διευθυντής της ιστοσελίδας Insider.gr. Σπούδασε Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σε New Media Journalism από το Emerson College των Ηνωμένων Πολιτειών. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στην Ελλάδα και στις Ηνωμένες Πολιτείες καλύπτοντας μεταξύ άλλων θέματα τεχνολογίας, οικονομίας και ψηφιακών μέσων σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων εκδοτικών οργανισμών, όπως ο ΔΟΛ όπου εργάσθηκε και ως Διευθυντής του In.gr .

more info...

Stella Rapti

Image
Εκδότρια Γυναικείων Τίτλων Print-Digital, Αττικές Εκδόσεις

H Στέλλα Ράπτη έχει τελειώσει τη Φιλοσοφική και διερμηνεία και μετάφραση στο Ecole des Interpretes et Des Traducteurs στη Σορβόννη. Εργάσθηκε για λίγο στο τραπεζικό χώρο αλλά μεταπήδησε γρήγορα στις εκδόσεις και συγκεκριμένα στο περιοδικό Elle.

more info...

Vassilis Stathopoulos

vassilis-stathopoulos.jpg
Growth & Content Marketer, GrowthRocks

Ο Βασίλης Σταθόπουλος εργάζεται ως Growth & Content Marketer στη GrowthRocks, το πρώτο Growth Hacking Marketing Agency στην Ελλάδα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη μεγάλων εταιριών και startups μέσω στοχευμένου digital marketing και growth modeling. Έχει επιτελέσει προεδρος του Δ.Σ. του ThinkBiz, του πρώτου συλλόγου νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, με projects όπως το CruiseInn και το Day in a startup, ενώ ανήκει στους διοργανωτές του Athens Startup Weekend University.

more info...

Makis Themelis

Image
Chief Digital & Commercial officer, QIVOS

Ο Mάκης Θέμελης κατέχει τη θέση του Chief Digital & Commercial Officer από το 2016 στην εταιρεία QIVOS, εταιρείας παροχής λύσεων marketing και τεχνολογίας για προγράμματα end-to-end customer loyalty management.  

Διαθέτει εμπειρία σε digital marketing, digital transformation strategies, digital sales, advertising & media, e-commerce, m-commerce, SaaS σε διάφορους κλάδους του λιανεμπορίου, τηλεπικοινωνιών, αθλητισμού και παροχής υπηρεσιών.

Έχει εργασθεί τελευταία 15 χρόνια στο χώρο του ηλεκτονικού επιχειρείν (e-commerce) και digital marketing σε διεθνείς και ελληνικές επιχειρήσεις όπως η Marcus Marcus Evans Ltd, eBay.co.uk και τα Yellow Pages (yell.com).

more info

Karolos Tsiligirian

Karolos-Tsiligirian-bw.jpg
CEO, GIM - Greek Internet Marketing

Ο Κάρολος Τσιλιγκιριάν είναι επιχειρηματίας, CEO της GIM Greek Internet Marketing, Marketer, SEO Expert και Σύμβουλος Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Online Marketing. Διαθέτει επίσης εμπειρία σε Website Development και Project Management πολύπλοκων Website Programming projects. Έχει αναλάβει με επιτυχία την προώθηση πολλών επιχειρήσεων σε διάφορους κλάδους, συνδυάζοντας στρατηγικά διαφορετικές Internet Marketing τεχνικές.

more info...

Kostas Tsitsas

Kostas-Tsitas
Editor in Chief, AskMen

Ο Κώστας Τσίτσας σπούδασε ΜΜΕ και Δημοσιογραφία έχει εργαστεί ως αρχισυντάκτης και δημοσιογράφος μεγάλων Ελληνικών εκδοτικών εταιριών μεταξύ των οποίων Αττικές Εκδόσεις, Εκδόσεις Λυμπέρη, ΔΟΛ. Έχει συνεργασθεί ως αρχισυντάκτης με διεθνείς τίτλους περιοδικών όπως Esquire, Playboy, Prestige καθώς και σε ελληνικούς όπως ΝΕΑ, Ταχυδρόμος, Status, Top Hotels in Greece

more info...

Nikos Vasilakos

Nikos Vasilakos
Marketing Manager, e-shop.gr

O Nίκος Βασιλάκος εργάζεται ως Marketing Manager στο e-shop.gr.  Aσχολείται με το χώρο του internet και της επικοινωνίας τα τελευταία 20 χρόνια. Eίναι άμισθος Πρόεδρος στο Internet Now! και στην ΕΕΧΙ. Σπούδασε Γλωσσολογία στην Αθήνα, εργάστηκε στο Λεξικό Μπαμπινιώτη και τον κέρδισαν τα ΜΜΕ όταν ανέλαβε υπεύθυνος γλωσσικών θεμάτων και διαδικτύου στο Περιοδικό NEMECIS. Παρακολούθησε όλα τα σεμινάρια της Ένωσης Ελλήνων Χρηστών Internet από το 1997-2000. Από το 2000 ώς το 2013 εργάστηκε στο in.gr ως δημοσιογράφος τεχνολογίας, κάνοντας παράλληλα ραδιόφωνο (Ζωή.gr στον ΣΚΑΙ) και τηλεόραση (Ψηφιακή Ελλάδα στην ΕΡΤ).

more info...

Savvas Zortikis

Savvas Zortikis
ViralLoops

Ο Σάββας Ζορτίκης είναι συνιδρυτής και CEO στη ViralLoops all-in-one viral marketing platform. Έχει εργασθεί ως product marketing manager, application consultant, process improvement and project coordinator σε διάφορα digital agencies και έχει αναπτύξει marketing automation καμπάνιες μεγάλων οργανισμών και επιχειρήσεων, όπως η BMW Σουηδίας και Carrefour Ελλάδος, σε περισσότερες από 16 χώρες.

more info