The HAU digital team

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με επαγγελματίες της αγοράς που εκπροσωπούν πρωτοπόρα digital agencies, εκδοτικούς οίκους που δραστηριοποιούνται δυναμικά στο internet, και εξειδικευμένους συμβούλους στο χώρο του digital marketing και του internet.

Vicky Dallas

Vicky Dallas
9AM (Κατασκευή Ιστοσελίδων και Online Προγραμμάτων)

Η Βίκυ Ντάλλας, σπούδασε στην Αγγλία - Bachelor σε Interactive Multimedia Communications και Master σε E-Commerce. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2006 και δημιούργησε τη 9AM (Εταιρεία Κατασκευής Ιστοσελίδων και Online Προγραμμάτων). Το 2007 παράλληλα με τη 9AM έκανε Master in Business Administration στο ALBA Graduate Business School το οποίο ολοκλήρωσε το 2009.

more info ...

Giannis Doxaras

John-Doxaras.jpg
Warply (mobile marketing)

O Γιάννης Δοξαράς είναι ιδρυτής και CEO της Warply από το 2012 ενώ συνολικά ασχολείται με το χώρο του mobile τα τελευταία 10 χρόνια. Θεωρητικός φυσικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών, του NTUA και του Πανεπιστημίου του Cambridge. Τα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνουν τους τομείς των big data, του data privacy, της τεχνολογίας στην σύγχρονη διαφήμιση και του προσωποποιημένου marketing. Έχει αναπτύξει νέα προϊόντα και υπηρεσίες στο κομμάτι της διαφήμισης  και της πιστότητας καταναλωτή του mobile, που συνέβαλαν στο οικοσύστημα του mobile παγκοσμίως.

more info...

Damianos Giannakis

Damianos-Giannakis-bw.jpg
BSBA, MBA Director, Hellenic American University

Ο Δαμιανός Γιαννάκης είναι κάτοχος Διδακτορικού (Ph.D) και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Mphil) στο Μarketing και μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Postgraduate Business Diploma) από το Πανεπιστήμιο του Strathclyde. Κατέχει επιπλέον, πιστοποίηση εκπαιδευτή (Train-the-Trainer Certificate) από το πανεπιστήμιο του Τhames Valley στο Λονδίνο. Εργάστηκε για 13 χρόνια στον τομέα των πωλήσεων, όπου κατείχε διευθυντικές θέσεις (operations manager, customer service manager). 

more info...

Alexandros Karampelas

akarampelas.jpg
Digital Marketer, Consultant, GIM-Greek Internet Marketing
O Αλέξανδρος Καράμπελας σπoύδασε Business Administration & Economics. Έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στο marketing, στο management και το business development μέσα από διάφορες διοικητικές θέσεις σε εταιρείες όπως ICAP , Fashion Revolution SA, Lakis Gavalas SA, και Nick Stavroulopoulos & Partners Law firm.
more info...

Andreas Karantonis

karantonis1.jpg
SmartPress, Αρχισυντάκτης έντυπων & ηλεκτρονικών εκδόσεων

Ο Ανδρέας Καραντώνης δραστηριοποιείται στο χώρο της δημοσιογραφίας την τελευταία δεκαετία. Έχει διατελέσει συντάκτης στην εφημερίδα Ναυτεμπορική, καθώς και σε γνωστά αθλητικά sites. Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολείται με τον κλάδο των ΤΠΕ, όντας αρχισυντάκτης των έντυπων και ηλεκτρονικών εκδόσεων της SmartPress, ενώ έχει υπό τη διεύθυνσή του το σύνολο των επιχειρησιακών λειτουργιών της εταιρείας, σε ότι αφορά τη διοργάνωση συνεδρίων Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής και Τεχνολογίας.

more info...

Dimitris Nikolakopoulos

Dimitris-Nikolakopoulos-bw.jpg
Εμπορικός Διευθυντής Ψηφιακών Μέσων, Attica Media/capital.gr

Ο Δημήτρης Νικολακόπουλος, εργάζεται ως Εμπορικός Διευθυντής Ψηφιακών Μέσων της Attica Media/capital.gr. Σπούδασε Επικοινωνία στο Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος με εξειδίκευση στη Διαφήμιση και στις Δημόσιες Σχέσεις. Έχει εργαστεί στο παρελθόν στο εμπορικό τμήμα των μεγαλύτερων Ελληνικών εκδοτικών εταιριών μεταξύ των οποίων ΙΜΑΚΟ, Αττικές Εκδόσεις, Εκδόσεις Λυμπέρη. Έχει συνεργασθεί με διεθνείς τίτλους περιοδικών όπως Esquire, Maxim, Playboy καθώς και σε ελληνικούς όπως Nitro, Downtown.

more info...

Angelos Nikolopoulos

Angelos-Nikolopoulos-bw.jpg
Directbookings (Digital Hospitality Marketing Experts)

Ο Άγγελος Νικολόπουλος είναι ιδρυτής και Digital Strategist στην Directbookings, του πιο γρήγορου αναπτυσσόμενου Hospitality Digital Marketing Agency στην Ελλάδα, το οποίο εστιάζεται στο travel industry αποκλειστικά, διαχειρίζοντας μεγάλα ξενοδοχειακά Brands και προσφέροντας υπηρεσίες όπως Business Strategy, Advertising, User Experience και Data Analysis.

more info...

Gerasimos Nikolopoulos

Gerasimos-Nikolopoulos.jpg
Growth Digital Agency
Ο Γεράσιμος είναι ο ιδρυτής της Growth, ένα Digital Agency που βελτιστοποιεί την online παρουσία οργανισμών. Με σπουδές στον τομέα των οικονομικών, εργάστηκε σε κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, όπως η Coca Cola Hellenic, Singular Logic και τελευταία στην Google Hellas.
more info...

Vicky Partheni

vicky-partheni-bw1.jpg
Advertising Director, Prime Applications S.A (newsbeast.gr)

Η Βίκυ Παρθένη είναι η Advertising Director στην Prime Applications S.A (newsbeast.gr, news.gr, weather.gr, Sidagi.gr και Baby.gr). Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, Ναυτιλιακά αλλά την κέρδισε η αγάπη της για την έρευνα και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών και αργότερα η πώληση. Η Βίκυ εργάζεται τα τελευταία 20 χρόνια αποκλειστικά στις πωλήσεις.

more info...

Dimitris Pefanis

Dimitris-Pefanis.jpg
Director, Insider.gr

O Δημήτρης Πεφάνης είναι ο διευθυντής της ιστοσελίδας Insider.gr. Σπούδασε Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σε New Media Journalism από το Emerson College των Ηνωμένων Πολιτειών. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στην Ελλάδα και στις Ηνωμένες Πολιτείες καλύπτοντας μεταξύ άλλων θέματα τεχνολογίας, οικονομίας και ψηφιακών μέσων σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων εκδοτικών οργανισμών, όπως ο ΔΟΛ όπου εργάσθηκε και ως Διευθυντής του In.gr .

more info...

Vassilis Stathopoulos

vassilis-stathopoulos.jpg
Growth & Content Marketer, GrowthRocks

Ο Βασίλης Σταθόπουλος εργάζεται ως Growth & Content Marketer στη GrowthRocks, το πρώτο Growth Hacking Marketing Agency στην Ελλάδα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη μεγάλων εταιριών και startups μέσω στοχευμένου digital marketing και growth modeling. Έχει επιτελέσει προεδρος του Δ.Σ. του ThinkBiz, του πρώτου συλλόγου νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, με projects όπως το CruiseInn και το Day in a startup, ενώ ανήκει στους διοργανωτές του Athens Startup Weekend University.

more info...

Karolos Tsiligirian

Karolos-Tsiligirian-bw.jpg
CEO, GIM - Greek Internet Marketing

Ο Κάρολος Τσιλιγκιριάν είναι επιχειρηματίας, CEO της GIM Greek Internet Marketing, Marketer, SEO Expert και Σύμβουλος Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Online Marketing. Διαθέτει επίσης εμπειρία σε Website Development και Project Management πολύπλοκων Website Programming projects. Έχει αναλάβει με επιτυχία την προώθηση πολλών επιχειρήσεων σε διάφορους κλάδους, συνδυάζοντας στρατηγικά διαφορετικές Internet Marketing τεχνικές.

more info...

Kostas Tsitsas

Kostas-Tsitas
Editor in Chief, AskMen

Ο Κώστας Τσίτσας σπούδασε ΜΜΕ και Δημοσιογραφία έχει εργαστεί ως αρχισυντάκτης και δημοσιογράφος μεγάλων Ελληνικών εκδοτικών εταιριών μεταξύ των οποίων Αττικές Εκδόσεις, Εκδόσεις Λυμπέρη, ΔΟΛ. Έχει συνεργασθεί ως αρχισυντάκτης με διεθνείς τίτλους περιοδικών όπως Esquire, Playboy, Prestige καθώς και σε ελληνικούς όπως ΝΕΑ, Ταχυδρόμος, Status, Top Hotels in Greece

more info...

Nikos Vasilakos

Nikos Vasilakos
Marketing Manager, e-shop.gr

O Nίκος Βασιλάκος εργάζεται ως Marketing Manager στο e-shop.gr.  Aσχολείται με το χώρο του internet και της επικοινωνίας τα τελευταία 20 χρόνια. Eίναι άμισθος Πρόεδρος στο Internet Now! και στην ΕΕΧΙ. Σπούδασε Γλωσσολογία στην Αθήνα, εργάστηκε στο Λεξικό Μπαμπινιώτη και τον κέρδισαν τα ΜΜΕ όταν ανέλαβε υπεύθυνος γλωσσικών θεμάτων και διαδικτύου στο Περιοδικό NEMECIS. Παρακολούθησε όλα τα σεμινάρια της Ένωσης Ελλήνων Χρηστών Internet από το 1997-2000. Από το 2000 ώς το 2013 εργάστηκε στο in.gr ως δημοσιογράφος τεχνολογίας, κάνοντας παράλληλα ραδιόφωνο (Ζωή.gr στον ΣΚΑΙ) και τηλεόραση (Ψηφιακή Ελλάδα στην ΕΡΤ).

more info...

Akis Zografos

Akis Zografos
Growth Digital Agency

Ο Άκης Ζωγράφος σπούδασε Πληροφορική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται στην Growth ως υπεύθυνος για την παροχή υψηλής ποιότητας υλοποιήσεων Google Analytics σε κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

more info...

Savvas Zortikis

Savvas Zortikis
GrowthRocks Digital Agency

Ο Σάββας Ζορτίκης είναι VP Growth & Marketing στην GrowthRocks, το πρώτο Growth Hacking Marketing Agency στην Ελλάδα, και βοηθάει startups και μεγάλες εταιρείες να αναπτυχθούν μέσω digital καναλιών και data-informed αποφάσεων. Έχει εργασθεί ως product marketing manager, application consultant, process improvement and project coordinator σε διάφορα digital agencies και έχει αναπτύξει marketing automation καμπάνιες μεγάλων οργανισμών και επιχειρήσεων, όπως η BMW Σουηδίας και Carrefour Ελλάδος, σε περισσότερες από 16 χώρες.

more info