Σεμινάρια Digital Marketing

Διοργανώνουμε σεμινάρια σε συγκεκριμένους τομείς του Digital Marketing  για να βοηθήσουμε στελέχη του χώρου αλλά και επιχειρηματίες να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν digital εργαλεία και πρακτικές.

Google Ads and Google Analytics Workshops (40 ώρες) - Μάρτιος 2019

Growth Marketing Academies

 

Σε ποιους απευθύνονται

Στα περισσότερα σεμινάρια απαιτούνται βασικές γνώσεις σε digital marketing, στο συγκεκριμένο αντικείμενο που πραγματεύεται το σεμινάριο και εμπειρία στο χώρο.  Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε στελέχη digital agencies, σε επιχειρηματίες, σε στελέχη μαρκετινγκ, επικοινωνίας, social media, ΜΜΕ.

Τα σεμινάρια γίνονται σε ολιγομελή τμήματα.  Περιλαμβάνουν μεγάλο μέρος πρακτικής η οποία προσαρμόζεται κάθε φορά στις ανάγκες της συγκεκριμένης ομάδας εκπαιδευομένων σύμφωνα με το επίπεδο γνώσεων και τους επαγγελματικούς κλάδους στους οποίους δραστηριοποιούνται. Παρουσιάζουμε παραδείγματα από βέλτιστες πρακτικές έτσι όπως αυτές εφαρμόζονται σήμερα παγκοσμίως από μεγάλες εταιρείες και πρωτοπόρα digital agencies.


Meet ups - Events

Εκδηλώσεις για νέες τάσεις και εξελίξεις στο digital marketing

Οι συνεργάτες μας παρουσιάζουν νέες τάσεις και εξελίξεις ο καθένας στον τομέα του. Θα ανακοινώσουμε νέα meetups από αρχές Ιανουαρίου. Η είσοδος στα meetups είναι ελεύθερη. Ελάτε να μας γνωρίσετε και να μάθετε ό,τι πιο φρέσκο στο digital marketing από την ομάδα των εισηγητών μας.

Επόμενα meetups:

Content Marketing Crash Course, 16 Ιανουαρίου 2019 - Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα!

H συμμετοχή στα meetups είναι δωρεάν!