Σεμινάρια Digital Marketing

Διοργανώνουμε σεμινάρια σε συγκεκριμένους τομείς του Digital Marketing  για να βοηθήσουμε στελέχη του χώρου αλλά και επιχειρηματίες να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν digital εργαλεία και πρακτικές.

Social Media Marketing and Advertising Workshop (15 ώρες) 16, 19, 21, 26, 28 Μαρτίου 2018

Search Engine Optimization Training (14 ώρες) επόμενο σεμινάριο:  Μάϊος 2018

Google AdWords and Google Analytics Workshops (40 ώρες) νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα

 

Σε ποιους απευθύνονται

Στα περισσότερα σεμινάρια απαιτούνται βασικές γνώσεις σε digital marketing, στο συγκεκριμένο αντικείμενο που πραγματεύεται το σεμινάριο και εμπειρία στο χώρο.  Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε στελέχη digital agencies, σε επιχειρηματίες, σε στελέχη μαρκετινγκ, επικοινωνίας, social media, ΜΜΕ.

Τα σεμινάρια γίνονται σε ολιγομελή τμήματα.  Περιλαμβάνουν μεγάλο μέρος πρακτικής η οποία προσαρμόζεται κάθε φορά στις ανάγκες της συγκεκριμένης ομάδας εκπαιδευομένων σύμφωνα με το επίπεδο γνώσεων και τους επαγγελματικούς κλάδους στους οποίους δραστηριοποιούνται. Παρουσιάζουμε παραδείγματα από βέλτιστες πρακτικές έτσι όπως αυτές εφαρμόζονται σήμερα παγκοσμίως από μεγάλες εταιρείες και πρωτοπόρα digital agencies.

Meet ups

Εκδηλώσεις για νέες τάσεις και εξελίξεις στο digital marketing

Οι συνεργάτες μας παρουσιάζουν νέες τάσεις και εξελίξεις ο καθένας στον τομέα του. Θα ανακοινώσουμε νέα meetups από αρχές Σεπτέμβρη. Η είσοδος στα meetups είναι ελεύθερη. Ελάτε να μας γνωρίσετε και να μάθετε ό,τι πιο φρέσκο στο digital marketing από την ομάδα των εισηγητών μας.

Meetup Growth Hacking Marketing - τί είναι - τί προσφέρει

23 Μαρτίου 2018 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, 18:30 - 21:30

Παρουσιάζουμε:

  • Τί είναι το Growth Hacking Marketing και γιατί το έχουν υιοθετήσει εταιρείες όπως Facebook, Google, Rbnb, Uber, Dropbox κ.α.
  • Ποια τα οφέλη για επαγγελματίες, επιχειρήσεις κάθε μεγέθους αλλά και ειδικά για startuppers
  • Τι χρειάζεται να γνωρίζετε για να το εφαρμόσετε – από πού θα ξεκινήσετε για να γίνεται ο επόμενος growth hacker


Την παρουσίαση θα κάνουν οι Θοδωρής Μουλός, CEO της GrowthRocks και Σάββας Ζορτίκης, CEO του Viral Loops, ένα all-in-one viral marketing platform και co-founder της GrowthRocks, το πρώτο Growth Hacking Marketing Agency στην Ελλάδα.