Σεμινάρια Digital Marketing

Διοργανώνουμε σεμινάρια σε συγκεκριμένους τομείς του Digital Marketing  για να βοηθήσουμε στελέχη του χώρου αλλά και επιχειρηματίες να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν digital εργαλεία και πρακτικές.

Search Engine Optimization Training (14 ώρες)
11, 13, 15, 16 Ιουνίου 2018

GDPR and Digital Marketing (9 ώρες)
Νέες ημερομηνίες τον Σεπτέμβριο

Social Media Marketing and Advertising Workshop (15 ώρες)
 Νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα

Google AdWords and Google Analytics Workshops (40 ώρες)
 Νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο

 

Σε ποιους απευθύνονται

Στα περισσότερα σεμινάρια απαιτούνται βασικές γνώσεις σε digital marketing, στο συγκεκριμένο αντικείμενο που πραγματεύεται το σεμινάριο και εμπειρία στο χώρο.  Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε στελέχη digital agencies, σε επιχειρηματίες, σε στελέχη μαρκετινγκ, επικοινωνίας, social media, ΜΜΕ.

Τα σεμινάρια γίνονται σε ολιγομελή τμήματα.  Περιλαμβάνουν μεγάλο μέρος πρακτικής η οποία προσαρμόζεται κάθε φορά στις ανάγκες της συγκεκριμένης ομάδας εκπαιδευομένων σύμφωνα με το επίπεδο γνώσεων και τους επαγγελματικούς κλάδους στους οποίους δραστηριοποιούνται. Παρουσιάζουμε παραδείγματα από βέλτιστες πρακτικές έτσι όπως αυτές εφαρμόζονται σήμερα παγκοσμίως από μεγάλες εταιρείες και πρωτοπόρα digital agencies.

Meet ups

Εκδηλώσεις για νέες τάσεις και εξελίξεις στο digital marketing

Οι συνεργάτες μας παρουσιάζουν νέες τάσεις και εξελίξεις ο καθένας στον τομέα του. Θα ανακοινώσουμε νέα meetups από αρχές Σεπτέμβρη. Η είσοδος στα meetups είναι ελεύθερη. Ελάτε να μας γνωρίσετε και να μάθετε ό,τι πιο φρέσκο στο digital marketing από την ομάδα των εισηγητών μας.

F8 Insights from Facebook - 21 Μαϊου 2018

Τί νέο παρουσιάσθηκε στο μεγάλο συνέδριο του Facebook στο San Jose, στις 1 και 2 Μαϊου

O Θοδωρής Μουλός, Group CEO της GrowthRocks, και Master Instructor του Growth Hacking Academy, ήταν ο ένας από τους ελάχιστους Έλληνες καλεσμένους στο F8 που πραγματοποιήθηκε στις 1 και 2 Μαϊου στο San Jose της California.  Στις 21/5 μας μίλησε γι'αυτά που παρουσιάσθηκαν στο F8 και συγκεκριμένα, για το νέο dating app, γιαVirtual Reality (VR) και Oculus Rift, Instagram video chat,VR memories και 3D photos, και πολλά ακόμη insider tips.

 H συμμετοχή είναι δωρεάν στα meetups είναι δωρεάν.  Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για αυτά επικοινωνείστε μαζί μας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.