Σεμινάρια Digital Marketing

Διοργανώνουμε σεμινάρια σε συγκεκριμένους τομείς του Digital Marketing  για να βοηθήσουμε στελέχη του χώρου αλλά και επιχειρηματίες να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν digital εργαλεία και πρακτικές.

Google Ads and Google Analytics Workshops (40 ώρες) - 3,4,10,11,17 Μαϊου 2019

Influencers Marketing (12 ώρες) - 9,16,23 Μαϊου 2019

Retention Marketing (16 ώρες) - 19, 21, 24, 26 Ιουνίου 2019

Growth Marketing Academies

Εντατικά προγράμματα για Growth Marketing, Content Marketing, PPC, SEO.  Μάθε περισσότερα.

 

Σε ποιους απευθύνονται

Στα περισσότερα σεμινάρια απαιτούνται βασικές γνώσεις σε digital marketing, στο συγκεκριμένο αντικείμενο που πραγματεύεται το σεμινάριο και εμπειρία στο χώρο.  Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε στελέχη digital agencies, σε επιχειρηματίες, σε στελέχη μαρκετινγκ, επικοινωνίας, social media, ΜΜΕ.

Τα σεμινάρια γίνονται σε ολιγομελή τμήματα.  Περιλαμβάνουν μεγάλο μέρος πρακτικής η οποία προσαρμόζεται κάθε φορά στις ανάγκες της συγκεκριμένης ομάδας εκπαιδευομένων σύμφωνα με το επίπεδο γνώσεων και τους επαγγελματικούς κλάδους στους οποίους δραστηριοποιούνται. Παρουσιάζουμε παραδείγματα από βέλτιστες πρακτικές έτσι όπως αυτές εφαρμόζονται σήμερα παγκοσμίως από μεγάλες εταιρείες και πρωτοπόρα digital agencies.


The learning hug

Meet ups - Εκδηλώσεις - networking

H συμμετοχή στα meetups είναι δωρεάν!  Οι συνεργάτες μας παρουσιάζουν νέες τάσεις, εξελίξεις, επιτυχημένα case studies, στο τομέα της τεχνολογίας, των startups και του digital marketing και digital transformation.

 

Αυτό το μήνα:

 

StartUp Tales - CTO Edition, 14 Μαρτίου 2019

Πίσω από κάθε tech startup υπάρχει μια ομάδα developers που κάνουν την ιδέα πραγματικότητα. Σε αυτούς είναι αφιερωμένα τα Startup Tales.

Η VentureFriends με την υποστήριξη της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης διοργανώνει τα Startup Tales, ανοικτές προς το κοινό διοργανώσεις ειδικά για στελέχη τεχνολογίας και startuppers που ενδιαφέρονται να μάθουν πως ξεκίνησαν, οργανώθηκαν και αναπτύχθηκαν επιτυχημένα startups σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στις 14 Μαρτίου, προσκεκλημμένος ομιλητής θα είναι ο Βαγγέλης Χρήστο από doctoranytime.gr . Προεγγραφή απαραίτητη.