Σεμινάρια Digital Marketing

Διοργανώνουμε σεμινάρια σε συγκεκριμένους τομείς του Digital Marketing  για να βοηθήσουμε στελέχη του χώρου αλλά και επιχειρηματίες να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν digital εργαλεία και πρακτικές.

Google Ads and Google Analytics Workshops (40 ώρες) - Μάρτιος 2019

Growth Marketing Academies

Εντατικά προγράμματα για Growth Marketing, Content Marketing, PPC, SEO.  Μάθε περισσότερα.

 

Σε ποιους απευθύνονται

Στα περισσότερα σεμινάρια απαιτούνται βασικές γνώσεις σε digital marketing, στο συγκεκριμένο αντικείμενο που πραγματεύεται το σεμινάριο και εμπειρία στο χώρο.  Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε στελέχη digital agencies, σε επιχειρηματίες, σε στελέχη μαρκετινγκ, επικοινωνίας, social media, ΜΜΕ.

Τα σεμινάρια γίνονται σε ολιγομελή τμήματα.  Περιλαμβάνουν μεγάλο μέρος πρακτικής η οποία προσαρμόζεται κάθε φορά στις ανάγκες της συγκεκριμένης ομάδας εκπαιδευομένων σύμφωνα με το επίπεδο γνώσεων και τους επαγγελματικούς κλάδους στους οποίους δραστηριοποιούνται. Παρουσιάζουμε παραδείγματα από βέλτιστες πρακτικές έτσι όπως αυτές εφαρμόζονται σήμερα παγκοσμίως από μεγάλες εταιρείες και πρωτοπόρα digital agencies.


The learning hug

Meet ups - Εκδηλώσεις - networking

H συμμετοχή στα meetups είναι δωρεάν!  Οι συνεργάτες μας παρουσιάζουν νέες τάσεις, εξελίξεις, επιτυχημένα case studies, στο τομέα της τεχνολογίας, των startups και του digital marketing και digital transformation.

 

Growth Marketing Crash Course, 16 Ιανουαρίου 2019

Δες τι είναι το Growth Marketing μέσα από 5 growth marketing use cases που δε φανταζόσουν ποτέ ότι γίνονται. Δες πώς μπορείς να μεγαλώσεις την επιχείρησή σου με το growth marketing και μάθε να τα υλοποιείς μόνος σου.  Προεγγραφή απαραίτητη.

 

Brand Storytelling & Concept Generator Crash Course for Fashion Entrepreneurs, Marketers & Brands, 30 Ιανουαρίου 2019

Το Business of Fashion Academy ξεκινά τη νέα χρονιά με ένα μοναδικό 3ωρο crash course στις 30/1/2019 αφιερωμένο στο Brand Storytelling και το Concept Generation.

Ανακάλυψε γιατί το Brand Storytelling είναι αυτό που χρησιμοποιούν επιτυχημένες εταιρείες στο χώρο της μόδας για να δημιουργήσουν πιστούς πελάτες. Μάθε πως ένα δυνατό concept μπορεί να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα του προϊόντος σου. Έλα να γνωρίσεις απο κοντά δυο βραβευμένους επιχειρηματίες στο χώρο της επικοινωνίας, του Fashion Branding και Marketing, που θα σου δείξουν case studies και που θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σου.  Προεγγραφή απαραίτητη.

 

StartUp Tales - CTO Edition, 22 Ιανουαρίου 2019

Πίσω από κάθε tech startup υπάρχει μια ομάδα developers που κάνουν την ιδέα πραγματικότητα. Σε αυτούς είναι αφιερωμένα τα Startup Tales.

Η VentureFriends με την υποστήριξη της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης διοργανώνει τα Startup Tales, ανοικτές προς το κοινό διοργανώσεις ειδικά για στελέχη τεχνολογίας και startuppers που ενδιαφέρονται να μάθουν πως ξεκίνησαν, οργανώθηκαν και αναπτύχθηκαν επιτυχημένα startups σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στις 12 Φεβρουαρίου προσκεκλημμένος ομιλητής θα είναι ο Πύρρος Τσιακούλης, Co-Founder, CTO της Innoetics (εταιρεία παροχής λύσεων text-to-speech technologies η οποία πρόσφατα αγοράσθηκε από την Samsung). Προεγγραφή απαραίτητη.

 

Ministry of Testing Athens Meetup #5, 19 Φεβρουαρίου 2019
Introducing Selenium 4 & Modelling your learning and Testing Process
Η κοινότητα των IT/Software testers διοργανώνει στις 19 Φεβρουαρίου το 5ο meetup στην Ελληνοαμερικανική Ένωση. 

Το MoT Athens community παρουσιάζει τους Simon Stewart, Selenium's Project Leader και τον Beren Van Daele, freelancer, software tester, Remote Product Owner. Ο Simon παρουσιάζει το νέο Selenium 4 και ο Beren εξηγεί 4 είδη εκμάθησης και πώς αυτά μπορούν να βελτιώσουν ως επαγγελματίες τους testers αλλά και τις διαδικασίες του testing.  Προεγγραφή εδώ.