Σεμινάρια Digital Marketing

Διοργανώνουμε σεμινάρια σε συγκεκριμένους τομείς του Digital Marketing  για να βοηθήσουμε στελέχη του χώρου αλλά και επιχειρηματίες να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν digital εργαλεία και πρακτικές.

Growth Marketing Academies - Για προχωρημένους

Εντατικά προγράμματα σε Growth Marketing στρατηγικές και εργαλεία σε: Content Marketing, PPC, SEO.  Μάθε περισσότερα.

Retention Marketing (16 ώρες) - 19, 21, 24, 26 Ιουνίου 2019

Google Ads and Google Analytics Workshops (40 ώρες)

Influencers Marketing (12 ώρες)

 

Σε ποιους απευθύνονται

Στα περισσότερα σεμινάρια απαιτούνται βασικές γνώσεις σε digital marketing, στο συγκεκριμένο αντικείμενο που πραγματεύεται το σεμινάριο και εμπειρία στο χώρο.  Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε στελέχη digital agencies, σε επιχειρηματίες, σε στελέχη μαρκετινγκ, επικοινωνίας, social media, ΜΜΕ.

Τα σεμινάρια γίνονται σε ολιγομελή τμήματα.  Περιλαμβάνουν μεγάλο μέρος πρακτικής η οποία προσαρμόζεται κάθε φορά στις ανάγκες της συγκεκριμένης ομάδας εκπαιδευομένων σύμφωνα με το επίπεδο γνώσεων και τους επαγγελματικούς κλάδους στους οποίους δραστηριοποιούνται. Παρουσιάζουμε παραδείγματα από βέλτιστες πρακτικές έτσι όπως αυτές εφαρμόζονται σήμερα παγκοσμίως από μεγάλες εταιρείες και πρωτοπόρα digital agencies.


The learning hug

Meet ups - Εκδηλώσεις - networking

H συμμετοχή στα meetups είναι δωρεάν!  Οι συνεργάτες μας παρουσιάζουν νέες τάσεις, εξελίξεις, επιτυχημένα case studies, στο τομέα της τεχνολογίας, των startups και του digital marketing και digital transformation.

 

ΠΡΟΣΕΧΩΣ:

 

StartUp Tales - CTO Edition, 15 Μαϊου 2019

Πίσω από κάθε tech startup υπάρχει μια ομάδα developers που κάνουν την ιδέα πραγματικότητα. Σε αυτούς είναι αφιερωμένα τα Startup Tales.

Η VentureFriends με την υποστήριξη της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης διοργανώνει τα Startup Tales, ανοικτές προς το κοινό διοργανώσεις ειδικά για στελέχη τεχνολογίας και startuppers που ενδιαφέρονται να μάθουν πως ξεκίνησαν, οργανώθηκαν και αναπτύχθηκαν επιτυχημένα startups σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στις 15 Μαϊου καλεσμένος είναι ο Σπύρος Μαγιάτης, Founder & CTO του Workable

Προεγγραφή απαραίτητη.

 

Ministry of Testing - Athens - Meetup, 5 Ιουνίου 2019

GitOps,Jenkins X & the Future of CI/CD & LightTalks

Το 6o meetup της κοινότητας των software testers,  Ministry of Testing Athens, διοργανώνεται στις 5 Ιουνίου με ομιλητή τον Kohsuke Kawaguchi. Ο Kohsuke είναι ο δημιουργός του #JenkinsCI server και ο CTO του CloudBees.

Προεγγραφή απαραίτητη.