Σχετικά με Εμάς

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης διεξάγονται σε συνεργασία με επαγγελματίες της αγοράς και πρωτοπόρα digital agencies.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση είναι μη κερδοσκοπικός και εκπαιδευτικός φορέας που πρωτοπορεί στην εκπαίδευση και την πιστοποίηση προσόντων στην Ελλάδα από το 1957 με πολλές βραβεύσεις και διακρίσεις, μεταξύ αυτών και της Ακαδημίας Αθηνών, για το συνολικό εκπαιδευτικό της έργο. Η Ελληνοαμερικανική Ένωση προσφέρει πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον τομέα του Digital Marketing από το 2014.

Hellenic American University

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα στο digital marketing της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης διεξάγονται με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του Hellenic American University, Αμερικανικό Πανεπιστήμιο υπαγόμενο στην Πολιτεία του New Hampshire, ΗΠΑ

 

Συνεργασίες και πιστοποιήσεις

Online Marketing Certified Professionals - OMCP®. Διεθνής φορέας ανάπτυξης προτύπων και πιστοποίησης επαγγελματιών στο online marketing, τον οποίο υποστηρίζουν πανεπιστήμια, διεθνείς επιχειρήσεις και πληθώρα επαγγελματιών. O φορέας προσφέρει δύο προγράμματα πιστοποιήσεων: OMCA και OMCP.

Το Certificate in Digital Marketing καλύπτει όλες τις εκπαιδευτικές ενότητες για την πιστοποίηση OMCA του διεθνούς φορέα Online Marketing Certified Professionals.  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.για να δούμε μαζί τί θα χρειασθείτε για να προετοιμασθείτε κατάλληλα για τις πιστοποίησης του OMCP.

Growth Hacking University: Τα εξειδικευμένα προγράμματα: Growth Hacking Academy, Content Marketing Academy, SEO Academy, Digital Design Workshop, διεξάγονται σε αποκλειστική συνεργασία με το Growth Hacking University της GrowthRocks, ένα από τα πρώτα Growth Hacking Agencies σε διεθνές επίπεδο το οποίο κάνει rank #1 για το term "growth hacking agency" παγκοσμίως.

ActionAid - Επίκεντρο: Μία σημαντική συνεργασία ξεκίνησε τον Μάϊο του 2020 με πρωτοβουλία της υπηρεσίας της Συμβουλευτικής Εύρεσης Εργασίας του Επίκεντρου της ActionAid Hellas και την Ελληνοαμερικανική Ένωση. Το πρόγραμμα «Certificate in Digital Marketing» δίνει την ευκαιρία σε 15 άτομα να λάβουν επαγγελματική κατάρτιση και να αναπτύξουν ψηφιακές δεξιότητες στο marketing, υπό την καθοδήγηση ειδικών του χώρου, με απώτερο σκοπό την εύρεση εργασίας. Μάθετε περισσότερα στο: https://epikentro.actionaid.gr/digital-marketing/