ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Webinars - Meetups - Εκδηλώσεις - Networking για νέες τεχνολογίες και εκπαίδευση

"The Learning Hug" της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

H συμμετοχή στα meetups είναι δωρεάν!  Οι συνεργάτες μας παρουσιάζουν νέες τάσεις, εξελίξεις, επιτυχημένα case studies στους τομείς της τεχνολογίας, των startups, του digital marketing και του digital transformation.

 

Πρόσφατες εκδηλώσεις

 

Social Media & Influencers in the Digital Era - FREE Virtual Meetup - 17 Ιουνίου

Δείτε το video της εκδήλωσης εδώ

Οι Instructors του Certificate in Digital Marketing σε μια online συζήτηση σχετικά με το πως διαμορφώνεται σήμερα η διαφήμιση στα Social Media αλλα και τον ρόλο των Influencers.

Panel:  Στέλλα Ράπτη, Εκδότρια Γυναικείων Τίτλων, (Print/Digital) Ομίλου Αττικών Εκδόσεων / Ελένη Στασινοπούλου, Web Editor in Chief, Όμιλος Αττικών Εκδόσεων / Χριστίνα Αθανασίου, Co-Founder Sensei Minimal LTD, Boutique Digital Marketing Agency, Facebook Marketing Expert / Βίκυ Ντάλλας, CEO, 9ΑΜ, (Tailor Made Web Applications) + Appocalypsis (Conversion Rate Optimization & Lead Generation Tools).  Moderator: Κωνσταντίνος Ανδρούτσος, Chief Marketing Officer, ROIX

 

Πώς να φτιάξεις ένα website που να φέρνει πωλήσεις - 5 Μαϊου

Χρήσιμα playbooks, χαρακτηριστικά, τεχνολογία για την δημιουργία ή την ανανέωση φιλικών websites που φέρνουν πωλήσεις, ώστε να μην κάνετε λάθη τα οποία θα σας κοστίσουν σε χρόνο και χρήμα.
Oμιλητής: Θοδωρής Μουλός, CEO της Growthrocks, του πρώτου Growth Hacking Marketing Agency στην Ελλάδα και της Viral Loops.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Ψηφιακός Μετασχηματισμός & Digital Marketing μετά τον Covid-19 Live Webinar - 23 Απριλίου

Δείτε το video της εκδήλωσης εδώ

Οι Instructors του Certificate in Digital Marketing της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, σε μια ανοιχτή συζήτηση σχετικά με την παρούσα κατάσταση αλλά και την επόμενη ημέρα στο Digital Marketing & Ηλεκτρονικό Εμπόριο αλλά και το πώς οι εξελίξεις επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Panel: Δημήτρης Νικολακόπουλος, Commercial & Business Development Director (Print/Digital) Ομίλου Αττικών Εκδόσεων & Capital.gr / Κάρολος Τσιλιγκιριάν, CEO, GIM Greek Internet Marketing (Digital Marketing & Web Development Agency) / Μάκης Θέμελης, Head of eCommerce, Digital Marketing, CRM & Loyalty, Public & MediaMarkt / Παναγιώτης Κακολύρης, Communications Strategist, Director,Political Observatory -CIEPEG University of Peloponnese ( Strategist, Consultant & International Speaker). Moderator Κωνσταντίνος Ανδρούτσος, CMO, ROIX.eu

 

Η συνταγή για επιτυχημένες πωλήσεις, κι όμως υπάρχει! - 21 Απριλίου

2ωρο crash course για το πώς θα χτίσετε ένα μηχανισμό πωλήσεων. Εξηγήσαμε τί σημαίνει multi-touch outreach και πώς μπορώ να το αξιοποιήσω για να αυξήσω τις πωλήσεις μου. Πώς ο Decision Maker δεν είναι ποτέ μόνος του και πώς μπορώ να το αξιοποιήσω για να αυξήσω τις πωλήσεις μου. Πώς χτίζω ένα σωστό Outreach Sales Funnel και πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω την τεχνολογία για να αυτοματοποιήσω διαδικασίες και να μπορέσω να επικεντρωθώ στο "κλείσιμο" της πώλησης.

Panel: Θοδωρής Μουλός, Group CEO της GrowthRocks, Φάνης Ρήγας, CEO της AccelerateGrowth, του μοναδικου Growth Sales Agency στην Ελλάδα

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Ηλεκτρονικό Εμπορίο 3.0 - Πωλήσεις μέσω nurturing, Webinar - 14 Απριλίου

Σε ένα 2ωρο crash course συζητήσαμε τους τρόπους που μπορεί το marketing automation να βοηθήσει το e-commerce. 
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.