ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Meetups - Εκδηλώσεις - Networking για νέες τεχνολογίες και εκπαίδευση

"The Learning Hug" της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

H συμμετοχή στα meetups είναι δωρεάν!  Οι συνεργάτες μας παρουσιάζουν νέες τάσεις, εξελίξεις, επιτυχημένα case studies στους τομείς της τεχνολογίας, των startups, του digital marketing και του digital transformation.

 

Τον Δεκέμβριο:

Start Up Tales - CEO Edition: 13 Δεκεμβρίου 2019

Προσκεκλημμένος: ο Χάρης Αρβανίτης, CEO της Spotawheel

Πίσω από κάθε tech startup υπάρχει μια δυναμική ομάδα από developers που χτίζουν την ιδέα σε πραγματικό προϊόν.  Τα startup tales είναι αφιερωμένα σε αυτούς και φέρνουν κάθε φορά έναν εκπρόσωπο μιας τέτοιας επιτυχημένης ομάδας από Ελλάδα και εξωτερικό για να μιλήσει για το δικό του ταξίδι. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την επόμενη εκδήλωση.  Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα Αγγλικά.

Τον Ιανουάριο

Growth vs Digital Marketing - Friends or foes, 15 Ιανουαρίου 2020

Πιστοί στο ραντεβού μας, κάθε Ιανουάριο φέρνουμε το Νο. 1 growth marketing crash course, με δωρεάν συμμετοχή για όλους όσους τους ενδιαφέρει το marketing, έτσι όπως το κάνουν εταιρείες όπως η Google, Facebook, Dropbox και άλλοι κολλοσοί της Silicon Valley! Σε αυτή την συνάντηση εξηγούμε τις διαφορές, τις ομοιότητες και πως η μια προσέγγιση καλύπτει την άλλη. Κεντρικός ομιλητής: Θοδωρής Μουλός, CEO της Growthrocks, του πρώτου Growth Hacking Marketing Agency στην Ελλάδα και της Viral Loops. Δωρεάν συμμετοχή με απαραίτητη προεγγραφή εδώ: