Πιστοποίηση

Οι νέες δεξιότητες και γνώσεις σου στο digital marketing πιστοποιούνται από τρεις φορείς εκπαίδευσης και πιστοποίησης: την Ελληνοαμερικανική Ένωση, τη Marketing Motive® και τον Online Marketing Certified Professionals - OMCP®:

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός φορέας από το 1957 και πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο, διεξάγει πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εξετάσεων που οδηγούν σε επαγγελματικές πιστοποιήσεις.

Παραδίδοντας την εργασία, και ολοκληρώνοντας το assessment test, λαμβάνεις το Certificate of Completion in Digital Marketing της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και μπορείς να προχωρήσεις με την προετοιμασία σου για την πιστοποίηση OMCA.

Γιατί να πιστοποιηθώ με OMCATM και OMCP®;

Οι πιστοποιήσεις OMCA και OMCP είναι από τις κορυφαίες και διεθνώς αναγνωρισμένες διεθνείς επαγγελματικές πιστοποιήσεις στο digital marketing με πάνω από 800.000 πιστοποιημένους digital marketers.

Ο Online Marketing Certified Professionals (www.omcp.orgείναι ο διεθνής φορέας που προσφέρει τα δύο συγκεκριμένα προγράμματα πιστοποιήσεων, OMCA & OMCP. Ο OMCP, τον οποίο υποστηρίζουν πανεπιστήμια, διεθνείς επιχειρήσεις και πληθώρα επαγγελματιών, αναπτύσσει πρότυπα και επαγγελματικές πιστοποιήσεις στο χώρο του online marketing.

Η πιστοποίηση OMCATM απευθύνεται σε όσους ξεκινούν την καριέρα τους στο digital marketing και θέλουν να αποκτήσουν μια διεθνώς αναγνωρισμένη επαγγελματική πιστοποίηση. Η πιστοποίηση OMCP® απευθύνεται σε έμπειρους επαγγελματίες του χώρου. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Ξεκινώντας με το OMCA

1ο βήμα: αφού ολοκληρώσεις το Certificate in Digital Marketing, προχωρείς με την παρακολούθηση του OMCA Foundation course στην εκπαιδευτική πλατφόρμα της Market Motive.  Το OMCA Foundation course είναι ένα online μάθημα 25+ ωρών, διάρκειας 1 μηνός. Δες demo του OMCA Foundation Course

To συγκεκριμένο e-learning module συμπεριλαμβάνεται στο Certificate in Digital Marketing, ξεκινά μετά τη λήξη των μαθημάτων και ολοκληρώνεται σε 1 μήνα. Η παρακολούθησή του είναι προαιρετική, αλλά είναι και απαραίτητη θέλεις να δώσεις τις εξετάσεις για την πιστοποίηση OMCA.

2ο βήμα: Κάνεις την αίτησή σου για τις εξετάσεις OMCA (εξέταστρα 225$).

3ο βήμα: Κάνεις το τεστ online σε ημέρες και ώρες που επιθυμείς.